Міжнародне агентство знайомств
Анкети чоловіків

Joseph

Joseph

Joseph

67-років  (17 Dec 1956)
Ріст: 175 см
Вага: 107 кг
Країна: USA

Анкета: 27624  (Поновлено 08 Dec 2019)

10 фотографій

Анкета:

Колір волосся: шатен
Колір очей: карі
Сімейний стан: розлучений
Діти: син — 20, дочка — 12
Освіта: special, university, postgraduate
Знання мов: english, russian
Вид діяльності: ІТ, комп’ютерний інженер
Релігія: Християнин
Паління: ні
Алкоголь: ні

Мої інтереси, захоплення та хоббі:

Аквапарки, парки розваг, фестивалі, кемпінг, походи, їзда на велосипеді, пікніки, фільми, музеї, гори, подорожі, приготування їжі, гра в карти, настільні ігри, більярд, караоке та багато іншого.

Про себе:

Дуже сімейно орієнтований чоловік. Дуже, дуже ласкавий, уважний, романтичний, люблячий, даруючий, турботливий, грайливий, жартівливий, терплячий.

Моє повідомлення:

Я людина старшого віку, але не виглядаю свого віку, і, мабуть, ніколи не стану. Більшість людей вважає, що мені ще в 40-і. Як такий, вік для мене просто число. Я не дуже вважаю вік у своїх пошуках, якщо ви просто для мене занадто молодий. Я люблю дітей, але більше не можу мати власне. Я вважаю за краще знайти жінку, яка вже має дитину, або від 9 до 14 років, або вже виросла, і вже не живе вдома. Мені потрібна жінка з подібними потребами та інтересами. Я шукаю леді, яка могла б бути моїм найкращим другом. Я шукаю свою другу половину. Мені НЕ потрібен тайм-аут з друзями, або час віддалитися від сім'ї. Моя родина, мої діти, моя пані, завжди будуть першими в моєму житті. Я завжди вирішу бути зі своїми дітьми чи моєю пані над друзями. Я завжди буду вибирати друзів, у яких є сім'ї та діти, близькі до того ж віку, як і наші власні діти. Ми можемо вирішити справи з іншими сім’ями, щоб усі, включаючи дітей, могли спілкуватися та веселитися разом. Я не виходжу без своєї жінки чи своїх дітей. Правильна пані для мене, захоче дуже близьких стосунків. Вона повинна вміти спілкуватися зі мною відкрито і чесно. Ви повинні мати електронну пошту та Viber. Ми повинні мати можливість спілкуватися між собою, або немає ніяких причин контактувати зі мною. Якщо ви не готові спілкуватися кожен день або хоча б намагатися спілкуватися кожен день, то, будь ласка, не зв'яжіться зі мною. Одного-двох повідомлень на тиждень нам недостатньо, щоб ми справді дізналися один про одного. Якщо ви не можете знайти 5 - 10 хвилин щодня, щоб написати зараз, що я повинен очікувати, коли ми разом?

Про партнера:

Жінка віком: від 32 до 45 років
Ріст: від 155 см до 173 см
Статура: струнка
Діти: так

Мої побажання:

Мене не хвилює твій вік, але я дбаю про твою особистість, і наскільки ти зрілий. Всі старіють, всі набирають і худнуть, і кожен рано чи пізно набирає зморшки. Однак на початку важливе значення має фізичний потяг, адже саме це зазвичай об'єднує двох людей. Після цього дружба, затишок, відкрите спілкування, довіра та спільні інтереси підтримують їх разом, довгий час, коли привабливість згасає. Мене приваблює гарне обличчя, симпатична посмішка та ноги. Ваш профіль повинен містити принаймні одну фотографію крупним планом вашого обличчя, посміхаючись та фотографію на повну довжину у спідниці чи шортах. Я не вульгарний чоловік, і мені не потрібні сексуальні фотографії. Просто щось просте. Чудово мати друзів. Іноді нам потрібна підтримка друзів. Але правильна леді для мене буде більше інтроверт, не потребуючи багато часу з друзями. Вона захоче бути і зі мною, і з нашими дітьми. Вона захоче бути активною і зі мною, і з нашими дітьми. Вона буде дуже орієнтована на сім’ю, як і я.

Мої контакти:

E-mail  Телефон  Моб.телефон  Адреса

Хочете дізнатись про нього більше?
Заповніть вашу анкету та напишіть йому повідомлення безкоштовно!

Познайомтесь вже сьогодні! Познайомтесь!
Анкета Joseph
Заповніть анкету та напишіть йому ваше повідомлення!