Міжнародне агентство знайомств
Анкети чоловіків

Raul

Raul

Raul

55-років  (10 Dec 1968)
Ріст: 168 см
Вага: 68 кг
Країна: USA

Анкета: 23424  (Поновлено 29 Apr 2020)

4 фотографії

Анкета:

Колір волосся: брюнет
Колір очей: карі
Сімейний стан: розлучений
Діти: ні
Освіта: university
Знання мов: english
Вид діяльності: IT Manager
Паління: ні
Алкоголь: ні

Мої інтереси, захоплення та хоббі:

Я не звичайний. Я не соромлюсь. Я відкритий до нових речей. У мене є багато побажань і мрій, які я збуваю якомога швидше. Я дуже розумний, і ви це побачите, як тільки ми почнемо спілкуватися. Я щедрий. Я сонячний. Мені подобається наводити настрій сумним людям. Я відчуваю себе справжнім героєм тоді. Ну, я маю багато про що сказати про себе, але мені потрібно знати, що вам цікаво читати про це. Чому ви запитуєте мене що завгодно. Мені подобаються подорожі, спорт, фільми, щось нове.

Про себе:

Я працьовитий і доброзичливий з сильними моральними цінностями, 100% орієнтований на сім'ю, але відкритий до нових вітрів. Я товариський, життєрадісний і надійний. Якщо вам потрібна серйозна і пристрасна людина, яка може вас весь час підтримувати, пишіть мені ..

Моє повідомлення:

Потрібна хвилина, щоб справити враження, година, щоб сподобатись, і день, щоб когось полюбити, але потрібне життя щоб забути когось. Перегляньте мою анкету та фотографії та скажіть, що ви думаєте, я хотів би почути про вас, перш ніж ми зустрінемось. Відпишіть мені і скажіть те, чого немає у вашому профілі ... Я буду чекати!

Про партнера:

Жінка віком: від 25 до 55 років
Статура: не важливо

Мої побажання:

Я шукаю партнера на все життя з добрим серцем і душею. Я люблю оточувати себе смішним та позитивним. Я просто проста людина, яка хоче багато всього життя, але щастя, любити і бути коханою ... Я дуже серйозно ставлюсь до пошуку ... тому якщо ти вважаєш, що ти для мене правильний, тоді не роби не соромтеся зв’язатися зі мною ... я буду тут чекати на вас

Мої контакти:

E-mail 

Хочете дізнатись про нього більше?
Заповніть вашу анкету та напишіть йому повідомлення безкоштовно!

Познайомтесь вже сьогодні! Познайомтесь!
Анкета Raul
Заповніть анкету та напишіть йому ваше повідомлення!